Om leilighetene

Vi er i gang med nye 26 leiligheter i Årølia, tegnet av Arkitektkontoret IHT. Leilighetene inneholder stue, kjøkken, bad og 2-4 soverom, innvendige og utvendige boder samt carport. Alle leilighetene egner seg godt for alle aldersgrupper. De er glimrende for unge nyetablerte som ønsker å leie eller eie sin første leilighet, eller voksne som ønsker å flytte inn i noe mindre for å få noe lettstelt. 

Teknisk informasjon

Bruksareal60 m² - 90 m²
Antall soverom2 - 4
EnergimerkingB

Næringslokaler

Vi bygger ca. 600 m² næringsarealer. Vi har prosjektert inn ei «Brustadbu» som kan være søndagsåpen. I underetasjen har vi også lagerlokaler på ca 400 m². Ca 220 m² kan brukes til kontorer, kafe o.l. Her ønsker vi gode og kreative innspill som kan gjøre Røbekk til en enda mer attraktiv plass å bo. Noe av dette vil Solstrand Boliger benytte, men vi er også her åpen for kreative forslag.

Teknisk informasjon

Nærbutikkca 200 m²
Næringslokalerca 400 m²
Lagerlokaler400 m²
Har du tomt?

Solstrand Gruppen investerer nå i nye prosjekter på Røbekk. Fra 2005 og frem til i dag har vi bygget ca. 210 boliger i Årølia og Røbekk. Nå er vi i gang med 26 nye leiligheter, samt nærings- og butikklokaler.

  • Kafé
  • Kontorlokaler
  • Leiligheter
  • Nærbutikk

Prosjektet er tegnet av Arkitektkontoret IHT, og byggingen er allerede i gang.
De første 8 boligene ferdigstilles til årsskiftet, og de resterende samt næringslokalene på ca 600 m² i løpet av 2020. 

Vi har prosjektert inn ei «Brustadbu» som kan være søndagsåpen. Ca 220 m² kan brukes til kontorer eller kanskje en kafe? Her ønsker vi gode og kreative innspill som kan gjøre Røbekk til en enda mer attraktiv plass å bo! I underetasjen har vi lagerlokaler på ca 400 m². Noe av dette vil Solstrand Boliger benytte, men vi er også her åpen for kreative forslag.

Kun et steinkast unna er det planlagt ny barneskole og i tillegg er det kun 8 minutters gange til nærmeste barnehage. Kollektivtilbudet gjør at man enkelt kommer seg til sentrum.

Om leilighetene

Leilighetene egner seg godt for alle aldersgrupper. De er glimrende for unge nyetablerte som ønsker å leie eller eie sin første leilighet eller voksne som ønsker å flytte inn i noe mindre for å få noe lettstelt. 

Til leie

10 av leilighetene er beregnet for utleie. Disse ligger i første etasje og er på ca. 67 m² og inneholder stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg er det utvendige og innvendige boder, samt carport.

Leilighetene er planlagt med universell utforming og egner seg ypperlig både til nyetablerte, bevegelseshemmede eller eldre leietakere.

  • Alpintanlegg
  • Badestrand
  • Golfbane
  • Idrettsarena

Til salgs

I rekkehusene er det 10 leiligheter for salg. De ligger i andre etasje og inneholder to soverom, boder, bad og stue/kjøkken med mønt himling. I tillegg er det en stor og lys hems som kan benyttes til lekerom eller kontor.

Det bygges også 6 leiligheter i næringsbygget. Disse har universell utforming og for leilighetene i andre etasje leveres det også heis.

Leilighetene i første etasje er på ca. 60 m² og inneholder stor stue og kjøkken, soverom, bad og inngangsparti. Samt utvendige og innvendige boder, og carport.

Leilighetene i andre etasje er på ca. 90 m² og har hele 3 soverom. Det ene soverommet egner seg også godt som ekstra TV-stue, og det er god boltreplass for både store og små.

For mer informasjon, ta kontakt på telefon: 712 19 790 eller mail: post@solstrand-boliger.no

Plassering i nabolaget

Plassering i nabolaget

Interessert?

Registrer interesse og vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.