Nye boligprosjekter på Røbekk - Solstrand Boliger

Om leilighetene

Prosjektet består av totalt 26 boenheter sentralt plassert på Røbekk.

Rekkehusene er tegnet av Arkitektkontoret IHT, og byggingen er allerede godt i gang. Det er totalt 20 leiligheter og de første 8 ferdigstilles til årsskiftet. De resterende leilighetene blir ferdige i løpet av 2020.

Det er 6 leiligheter i næringsbygget – tre i hver etasje. Bygget er i sin helhet er tegnet av Kleive Betong og vil også stå ferdig i 2020.

Teknisk informasjon

Bruksareal60 m²–90 m²
Antall soverom2–4
EnergimerkingB

Næringbygget

Næringsbygget er tegnet av Kleive Betong og består av 6 leiligheter, samt areal til nærbutikk, næringslokale og lager. Bygget står ferdig i 2020.

Det er prosjektert inn ei såkalt «Brustadbu», som sammen med tilhørende lagerlokale utgjør totalt ca. 200 m². I tillegg er ca. 200 m² tiltenkt næringslokaler, for eksempel i form av kontorer eller annen næringsvirksomhet.

I underetasjen blir det lagerlokaler på ca. 400 m².

Teknisk informasjon

Nærbutikkca 200 m²
Næringslokalerca 200 m²
Lagerlokaler400 m²
Har du tomt?

Solstrand Gruppen investerer nå i nye prosjekter på Røbekk. Fra 2005 og frem til i dag har vi bygget ca. 210 boliger i Årølia og Røbekk. Nå er vi i gang med 26 nye leiligheter, samt nærings- og butikklokaler.

  • Kafé
  • Kontorlokaler
  • Leiligheter
  • Nærbutikk

Om prosjektet

Prosjektet er tegnet av Arkitektkontoret IHT, og byggingen er allerede godt i gang. De første 8 boligene ferdigstilles til årsskiftet, og de resterende leilighetene, samt næringsbygget tegnet av Kleive Betong, blir ferdige i løpet av 2020.

Leilighetene egner seg godt for alle aldersgrupper. De er glimrende for unge nyetablerte som ønsker å leie eller eie sin første leilighet eller voksne som ønsker å flytte inn i noe mindre for å få noe lettstelt.

REKKEHUSENE

Mot sør ligger rekkehusene med 20 boenheter, fordelt over to etasjer. Dette blir lyse og trivelige leiligheter med godt innslipp av dagslys.

Til leie

I rekkehuset er 10 av leilighetene beregnet for utleie. Disse ligger i første etasje og er på ca. 67 m² og inneholder stue, kjøkken, bad og to soverom. I tillegg er det utvendige og innvendige boder, samt carport.

Leilighetene er planlagt med universell utforming og egner seg ypperlig både til nyetablerte, bevegelseshemmede eller eldre leietakere.

Til salgs

I andre etasje i rekkehusene, er det 10 leiligheter for salg. De inneholder to soverom, boder, bad og åpen løsning mellom stue og kjøkken med mønt himling. I tillegg er det en stor og lys hems som kan benyttes til lekerom eller kontor.

  • Alpintanlegg
  • Badestrand
  • Golfbane
  • Idrettsarena

NÆRINGSBYGGET

I bygget mot nord er det 6 leiligheter, tre i hver etasje. Disse har universell utforming og det er tilgang til heis for leilighetene i andre etasje.

Leiligheter

Næringsbygget i nord er tegnet av Kleive Betong og leilighetene er til sammen på ca. 600 m².

Det bygges 6 leiligheter i næringsbygget. Leilighetene i første etasje er på ca. 60 m² og inneholder stor stue og kjøkken, soverom, bad og inngangsparti. I tillegg er det utvendige og innvendige boder, og egen carport.

Leilighetene i andre etasje er på ca. 90 m² og har hele 3 soverom. Det ene soverommet kan også passe godt som ekstra TV-stue, og det er god boltreplass for både store og små.

Leilighetene i næringsbygget er tilgjengelige til både salg og leie – det er helt opp til deg som kjøper.

Næringsvirksomhet

Vi har prosjektert inn ei såkalt «Brustadbu» og ser for oss en dagligvarebutikk som også holder åpent på søndager. I tillegg er det ca. 200 m² som kan brukes til kontorer – eller kanskje en sjarmerende kafé? Her ønsker vi gode og kreative innspill som kan gjøre Røbekk til en enda mer attraktiv plass å bo.

I underetasjen blir det lagerlokaler på ca. 400 m². Noe av dette vil benyttes av Solstrand Boliger, men kom gjerne med gode forslag – sammen kommer vi frem til den beste løsningen.

For mer informasjon, ta kontakt på telefon: 712 19 790 eller mail: post@solstrand-boliger.no

Se plantegningerPlassering i nabolagetSe prospekt

Plassering i nabolaget

Interessert?

Registrer interesse og vi kontakter deg for en uforpliktende samtale.