Lekker leilighet med flott beliggenhet til leie på Årølia - Solstrand Boliger

Lekker leilighet med flott beliggenhet til leie på Årølia

96 m2
3
1
2

Kvilarvegen 58, 6421 Molde

Månedsleie 13.900/mnd
Depositum 27.800,-
Leieperiode Fra 01.09.2017

Fasiliteter

  • Balkong/Terrasse
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Kabel-TV
  • Parkett
  • Rolig
  • Turterreng

Beskrivelse

Adkomst:

Kjør østover fra sentrum, retning Årø. Kjør opp Årødalen og ta til høyre opp til Årølia/Akerhallen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Akerhallen og inn i Årølivegen. Kjør rett frem i første rundkjøring, og ta til venstre i andre rundkjøring inn i Kvilarvegen. Følg vegen helt til enden. Boligene  ligger på øversiden av vegen. Se også skilting ved visning.

Beliggenhet:

Boligene ligger fint til i rolig nyetablert område. Akerhallen og kunstgressbane ligger like ved, og det er kort veg til golfbane, alpinanlegg og ridesenter. Fine turterreng i området. Eiendommen ligger ca 7 km fra sentrum med alle dens fasiliteter. Gang/sykkelveg til badeplass,  og sentrum.

Bebyggelse:

Tomannsbolig oppført i tre på plate av mur.

Standard:

Kjøkken: Hvit  innredning med under- og overskap fra Fossline. Laminat  benkeplate. Det er godt med skap- og benkeplass. Integrert komfyr og oppvaskmaskin. Kjøl- og fryseskap leveres.
Bad: Hvit høyglans innredning fra Fossbad, med helstøpt servantplate. Dusjdører som kan settes inn mot veggen når de ikke er i bruk. Gulvmontert toalett. Det er opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Varmekabler i gulv.
Toalettrom: Hvit innredning med underskap, servant og stort speil. Gulvmontert toalett. Hvitlaser eikeparkett på gulv og hvite fabrikkmalte vegg plater på vegg.
Gulv: Flis i vindfang, hall og bad. Øvrige rom har hvitlasert eikeparkett.
Vegger: 1. etasje: Fabrikkmalte veggplater  på to soverom. Malt tapet i vindfang og hall/trapperom. Flis på bad. 2. etasje: Fabrikkmalte veggplater på soverom, bad og bod. Malt tapet i kjøkken og stue. En vegg på stue er det tapet med mønster.

Inneholder:

Hver halvpart inneholder: 1. etasje: Vindfang, hall/trapp, to soverom, bad. Utvendig er det bod og carport 2. etasje: Kjøkken og stue med utgang til veranda. Soverom med utgang til baksiden, bod med inngang til toalettrom.

Oppvarming:

1. etasje er det vannboren varme i alle rom som er koblet opp til fjernvarmeanlegget i Årølia. Det er gjort klart for varmekonvektor i 2. etasje.

 

Parkering

Carport på ca 16,8, som er innebygt i 1.etasje. Bod innerst i carporten. Varmtvannsbereder og og rør i rør system er plassert i boden. P-plass foran carport

 

Det er ikke tillat med dyr.

Kontakt oss for visning eller spørsmål