Hus og leiligheter til leie - Solstrand Boliger

Hus og leiligheter til leie

Er du på jakt etter en ny bolig i Molde og omegn? Solstrand Boliger er en profesjonell utleier og blant regionens største aktører innen utleie. Vi har et stort utvalg av nye leiligheter, rekkehus og tomannsboliger til leie.

Skal du leie bolig, trenger du ikke annen egenkapital enn depositum. Solstrand Boliger har en omfattende utleieportefølje med boliger flere steder i Molde.

– Solstrand Boliger har nærmere 25 års erfaring med utleie. Vi leier ut både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter fra ca. 60 til 155 kvadratmeter. Samtlige boliger er enten nye eller relativt nye, med høy standard og god beliggenhet, forteller Jennifer Gjendem, boligkonsulent hos Solstrand.

Pålitelig aktør

Solstrand Boliger er lokalisert i Molde og har kontorer på Årømyran 31E i nær beliggenhet til de fleste av våreutleieboliger. Vi er forhandler av hus fra Hus 1 Norge og har siden starten i 1994 levert over 800 hus i Romsdal – både prosjektboliger, eneboliger og utleieboliger.

– Vi har et stort utleieboligportefølje i Molde, av både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter, med flere nye under bygging. Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi finne riktig leiebolig til deg, sier Gjendem. Som leietaker er du velkommen til å leie både kortere og lengre perioder, og Solstrand kan tilby både møblerte og umøblerte enheter.

>Se alle våre utleieboliger i Molde.

Se for deg å nyte morgenkaffen her. Vi har boliger til leie i flere områder i Molde. Denne moderne leiligheten med nærmest uslåelig utsikt ligger på Bjørset, vest for Molde sentrum.

Boliger med gode forutsetninger

Alle Solstrands utleieboliger har TV-abonnement fra Canal Digital og leveres med ferdig installert internett og hvitevarer. I tillegg har også boligene egen vaktmester som har ansvar for vedlikehold.

– De fleste boligene leies ut umøblert, men skal du for eksempel jobbe i Moldeområdet en periode og ønsker å leie møblert bolig hos oss, møblerer vi boligen med det du trenger, sier Gjendem.

Leieperioden kan tilpasses hver enkelt leietaker og kontraktene har en oppsigelsestid på to måneder. Alle leietakere kredittsjekkes, og Solstrand sørger for at det blir satt opp en depositumskonto som forblir urørt til leiekontrakten utløper.

>Flott halvpart med carport til leie på Årø.

Disse 10 utleieboliger i de nye rekkehusene i Årømyran 5-29 ble ferdigsstilt i 2020. Leilighetene ligger i første etasje, har universell utforming og et primærareal på 67 kvm.

Test boligen før kjøp

Viser leieboligen seg å være drømmeboligen du vil eie, har du også mulighet til å kjøpe noen av Solstrands ledige utleieboliger.

– Våre utleieboliger er selvfølgelig først og fremst til leie, men dersom noen ønsker å kjøpe er vi også åpne for det. Hos oss har du som potensiell leietaker mulighet til å «prøvebo» boligen før du bestemmer deg for å kjøpe, sier Gjendem.

– Vi bygger alltid nye boliger hvor det kan være aktuelt med utleie, så om du ikke finner det som passer deg, kontakt oss så ser vi på mulighetene, avslutter Gjendem.

Jennifer Gjendem er boligkonsulent hos Solstrand, en av regionens største utleiere av leiligheter, rekkehus og tomannsboliger.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål eller ønsker du nærmere informasjon om våre utleieboliger? Ta kontakt med Jennifer på telefon 413 19 790, eller e-post jennifer@solstrand.boliger.no for en uforpliktende prat.