Hus og leiligheter til leie - Solstrand Boliger

Hus og leiligheter til leie

Er du på jakt etter en ny bolig i Molde og omegn? Solstrand Boliger er en profesjonell utleier og blant regionens største aktører innen utleie. Vi har et stort utvalg av nye leiligheter, rekkehus og tomannsboliger til leie.

Skal du leie bolig, trenger du ikke annen egenkapital enn depositum. Solstrand Boliger har en omfattende utleieportefølje med boliger flere steder i Molde.

– Vi leier ut både tomannsboliger, rekkehus og leiligheter fra ca. 60 til 155 kvadratmeter. Samtlige boliger er enten nye eller relativt nye, med høy standard og god beliggenhet, forteller Jennifer Gjendem, boligkonsulent hos Solstrand.

Leilighetene er moderne, mange med god utsikt.

Boliger med gode forutsetninger

Alle Solstrands utleieboliger har TV-abonnement fra Telenor og leveres med ferdig installert internett og hvitevarer. I tillegg har også boligene egen vaktmester som har ansvar for vedlikehold.

Alle leietakere kredittsjekkes og Solstrand sørger for at det blir satt opp en depositumskonto som forblir urørt til leiekontrakten utløper.

Det er høy standard på alle våre utleieboliger.
Boligene er lokalisert i barnevennlige nabolag, med nærhet til skole, lekeplasser og fotballbaner.

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål eller ønsker du nærmere informasjon om våre utleieboliger? Ta kontakt med oss på e-post; christoffer@solstrand-boliger.no for en uforpliktende prat.