Vi bygger din drømmebolig

En bolig skal være mer enn bare en bolig. Den skal være et hjem, et sted som gir deg både ro og inspirasjon. Katalogen fra Hus 1 Norge inneholder hele 47 ulike eneboliger, i flere ulike serier og stilarter. Slik at du skal finne noe som passer dine ønsker og behov. Ta en titt og la deg inspirere!

I 2011 etablerte Solstrand Boliger, sammen med en rekke andre aktører, boligleverandøren Hus 1 Norge. Målet var å skape boliger som er tilpasset vårt klima, med detaljer og byggemåter som tåler et husliv på Vestlandet. – Det første vi måtte gjøre var selvfølgelig å lage en huskatalog. Da satte jeg meg ned sammen med fire andre og produserte vår alle første katalog for Hus 1 Norge, forteller Oskar Lyngstad, styreformann i Solstrand Gruppen. 

– Den første katalogen levde godt i mange år, men i fjor lagde vi en helt ny utgave hvor vi har modernisert oss kraftig. Vi kan derfor med stolthet presentere vår nye katalog, med hele 5 huskategorier og nærmere 50 ulike boliger.


 >  Bestill den nye katalogen fra Hus 1 Norge

Boligkatalogen til Hus 1 Norge inneholder nærmere 50 boliger i ulike stilarter, slik at du skal finne noe som faller i smak.

Fjellstøtt

Solstrand Boliger og Hus 1 Norge legger lista høyt når det gjelder kvalitet og innovasjon. Aktørene har betydelig erfaring innen bransjen, og har gjennom årene konstruert flere tusen boliger over hele landet. Boliger som står like fjellstøtt i dag som den gang de ble bygget. – Alle deler til våre hus kjøpes direkte fra fabrikk. Alt av materiale kommer umiddelbart til byggeplassen med trailer, og der setter vi selv opp husene fra A til Å. Både ansatte og samarbeidspartnere er lokale, det er ingen tilfeldige aktører som er innhentet i prosessen. Skjer det noe med huset, så er vi her. Vi er hele tiden bevisste på å støtte og bruke lokale aktører, forteller Lyngstad.


Skap ditt eget drømmehjem

– I vår nye huskatalog har vi vært bevisste på å lage boliger som enkelt kan tilpasses. For alle ønsker jo å ha sitt helt eget hus, med egne løsninger og detaljer. Alle våre boliger og planløsninger kan derfor justeres, slik at du kan skape din egen drømmebolig. Vi har egne arkitekter og konstruktører som hjelper deg med å skape ditt ideelle hjem.

Fanafjord er en innholdsrik bolig med et fantastisk loft. Mansardtak gir deg mye plass, og takhøyden på 2,6 meter gir deg en ekstra romfølelse.

Herregård

Basert på stolte tradisjoner fra store norske gårdshus, har aktørene i Hus 1 Norge utviklet sine mest eksklusive og luksuriøse boliger. Velger du et hus i serien Herregård kan du blant annet invitere til sosiale sammenkomster i store kjøkken, nyte flotte dekorelementer og en takhøyde på 2,6 meter i alle rom. Husene preges av herskapelige detaljer og romslige planløsninger. 


Eikefjord er en bolig i klassisk og romantisk stil med mange kvaliteter. Stor stue separert fra spisestue og kjøkken, to bad og ikke minst mediarom.

Klassisk

Hvem har vel ikke drømt om et klassisk hus på landet? I Hus 1 Norges nye katalog finner du den moderne utgaven. Husserien Klassisk byr på sjarmerende og familievennlige boliger, med flotte signaturelementer og en takhøyde på 2,6 meter på hovedplan. Nærmere den norske folkesjelen kommer du ikke. 

Madrid er en spennende toetasjes bolig med store muligheter i begge etasjer. Stor kjøkken/stue-løsning og soverom med eget bad og walk-in garderobe.

Qube

Qube er en husserie med fokus på design og materialvalg, noe som gjør disse boligene til noe nytt og spennende i Norge. De stilrene husene byr på overbygde takkonstruksjoner og terrasser med rene linjer. Bruk av moderne byggeteknikk gjør boligene enklere og mer effektive å vedlikeholde. – I utviklingen av den nye katalogen har vi fokusert ekstra mye på denne husserien. Vi har fått tak i et helt nytt puss-system for ytterveggene, som er helt vedlikeholdsfritt. Alt treverk er flyttet inn under tak, slik at det er skjermet mot vær og vind. Dette designet ligger bak alle husene i serien, påpeker Lyngstad.

Havsule er en prisgunstig, sjarmerende og tidsriktig bolig med god plassutnyttelse. Denne boligen har alt du trenger.

Smart

Husserien Smart består av på boliger som passer de fleste, uansett alder og stil. Boligene byr på smarte løsninger - til smart pris. Serien preges av moderne detaljer og praktiske løsninger. Skal du inn på boligmarkedet for første gang eller ønsker du forandring kan det være smart å ta en kikk på disse eneboligene. 

Med sin gode sokkeletasje og røffe utseende er Marmorøy et friskt pust inn i ethvert etablert boligområde. Overbygd balkong gir familien en god uteplass.

Moderne

Stilfulle og moderne boliger, med enorme muligheter for et spennende og kreativt innemiljø. Husserien Moderne byr blant annet på abstrakt bruk av ulike takvinkler, som gir takhøyder opp til 4,7 meter og rom med en helt unik følelse. – Mange av husene innen seriene Qube og Moderne har et så unikt design at vi har vært nødt til å ta i bruk ny byggeteknikk. Resultatet er innovative husmodeller som gir spennende muligheter for deg som boligkjøper, forklarer Lyngstad.

Solstrand Boliger består av Oskar Lyngstad, Svein Rokstad, Jennifer Gjendem, Stian Mordal og Christoffer Lyngstad, samt en rekke dyktige håndtverkere.

En trygg samarbeidspartner

Solstrand Boliger er lokalisert i Molde, og har kontorer på Molde Storsenter og på Roseby. Solstrand har siden starten i 1994 levert nærmere 800 hus i Romsdal, og er både en trygg og erfaren samarbeidspartner for deg som drømmer om å skape et nytt hjem.

Er du nysgjerrig på hvordan en boligprosess skjer i praksis kan du ta en titt HER, hvor vi har samlet en oversikt over prosessen fra begynnelse til slutt. Ta kontakt med oss, så skaper vi din nye bolig sammen!

 >  Bestill den nye huskatalogen nå og la deg inspirere