Er du på jakt etter bolig? - Solstrand Boliger

Er du på jakt etter bolig?

Solstrand Boliger er blant regionens største aktører innen utleie, utbygging og salg av bolig, med et godt utvalg av nye og moderne leiligheter, tomannsboliger og rekkehus.

Book et møte

– Vi hjelper deg gjerne med å realisere din boligdrøm. Ta kontakt og book et møte hos oss, slik at vi sammen kan finne en løsning som passer akkurat deg, avslutter Gjendem. For å avtale et møte ring Solstrand Boliger på telefon 712 19 790 eller ta kontakt via epost: post@solstrand-boliger.no.

Pålitelig aktør

Solstrand Boliger er lokalisert i Molde, og har kontorer på Årømyran 31E i Årølia. Siden oppstart i 1994 har Solstrand levert nærmere 800 hus i Romsdal, og kan tilby både ferdige prosjektboliger, bygging av eneboliger og leie av bolig og leiligheter.

– Solstrand Boliger har over 20 års erfaring, og er blant regionens største aktører. Vi har en rekke boliger i veletablerte og barnevennlige nabolag. Samtlige boliger er nye eller relativt nye, med høy standard og god beliggenhet, forteller Jennifer Gjendem, boligkonsulent hos Solstrand.

Se alle boliger til salgs her.

Se alle boliger vi har ute for leie for øyeblikket.