Byens største boligaktør - Solstrand Boliger

Byens største boligaktør

Drømmer du om å kjøpe, leie eller bygge bolig? Solstrand Boliger er blant regionens største og mest erfarne boligaktører. Ta kontakt med oss, slik at vi kan finne en løsning som passer for deg.

– Solstrand Boliger er en erfaren totalleverandør, som er her for å hjelpe deg som ønsker å kjøpe, leie eller bygge bolig i Molde og omegn. Vi er byens største aktør innen utleie og vi bygger ut flere nye boliger, både nært sentrum og i barnevennlige nabolag like utenfor bysentrum, forteller Christoffer Lyngstad hos Solstrand Boliger. – Vi har en rekke innflytningsklare boliger i veletablerte og barnevennlige nabolag, og vi har også kapasitet og kompetanse til å levere din drømmebolig dersom du ønsker å bygge. Vi bygger eneboliger fra Hus 1 Norge. 

Solstrand Boliger har en tett dialog med alle våre samarbeidspartnere. Vi har faste møter hver uke med de som er involverte i prosjektet.

En trygg samarbeidspartner

Solstrand Boliger leverer både prosjektboliger, eneboliger og utleieboliger i regionen. Selskapet er lokalisert i Molde, og har kontorer på Molde Storsenter og på Roseby. Solstrand har siden oppstart i 1994 levert nærmere 800 hus i området, og er både en trygg og erfaren samarbeidspartner for deg som drømmer om å skape et nytt hjem.

 > Ønsker du å avtale et møte? Kontakt oss gjerne!

Solstrand Boliger har for øyeblikket en ledig del av en tomannsbolig i Torhaugmyra til leie, med kort vei til sjøen og marka.

Leie

Solstrand Boliger er byens største aktører innen utleie, med over 20 års erfaring. Vi har et godt utvalg av nye leiligheter og tomannsboliger til leie fra ca. 60 til 155 kvadratmeter. Samtlige boliger er enten nye eller relativt nye, med høy standard og god beliggenhet. Se alle tilgjengelige utleieboliger her.

Vi i Solstrand Boliger er glade for å kunne presentere våre nye eneboliger i Parkvegen 39, i byens mest eksklusive og ettertraktede nabolag.

Kjøpe

Vi bygger stadig ut nye prosjektboliger og leiligheter som kommer ut for salg. For øyeblikket har vi en rekke selveierleiligheter, eneboliger og tomannsboliger ute for salg, inkludert prosjektet i Parkvegen hvor vi har fire eksklusive eneboliger i flotte omgivelser midt i Molde. Se alle boliger til salgs her. 

Solstrand Boliger og Hus 1 Norge legger lista høyt når det gjelder kvalitet og innovasjon. Avbildet er husmodellen Herøyfjord fra den nye boligkatalogen.

Bygge

I 2011 etablerte Solstrand Boliger, sammen med en rekke andre aktører, boligleverandøren Hus 1 Norge. Målet var å skape boliger som er tilpasset vårt klima, med detaljer og byggemåter som tåler et husliv på Vestlandet. Boligkatalogen vår fra Hus 1 Norge inneholder hele 47 ulike eneboliger, i flere ulike serier og stilarter. Slik at du skal finne noe som passer dine ønsker og behov. Les mer om boligene fra Hus 1 Norge her.

Er du på jakt etter en ny leiebolig i Molde og omegn? Solstrand Boliger er blant regionens største aktører innen utleie.

Test ut boligen før kjøp

Ønsker man å kjøpe noen av Solstrands ledige utleieboliger har man også mulighet til det. – Våre utleieboliger er selvfølgelig først og fremst til leie, men dersom noen ønsker å kjøpe er vi også åpne for det. Hos oss har man dermed mulighet til å ”prøvebo” leiligheten eller tomannsboligen før man bestemmer seg for å kjøpe, forklarer Lyngstad. – Vi bygger alltid nye boliger hvor det kan være aktuelt med utleie, så om du ikke finner det som passer deg er det bare å kontakte oss, så ser vi på mulighetene sammen.

Uansett om du ønsker å leie, kjøpe eller bygge kan Solstrand Boliger hjelpe deg med å finne riktig bolig. Vi skreddersyr løsninger for våre kunder.

Book et møte

– Vi hjelper deg gjerne med å realisere din boligdrøm. Ta kontakt og book et møte hos oss, slik at vi sammen kan finne en løsning som passer akkurat deg, avslutter Lyngstad. For å avtale et møte ring Solstrand Boliger på telefon 712 19 790 eller ta kontakt via epost: post@solstrand-boliger.no.